5 січня 2011 р.

"КОЛОСОК-2010". Результати конкурсу.

26 листопада проводився Всеукраїнський інтерактивний природничий конкурс "Колосок". Учасники конкурсу від нашого класу отримали наступні результати:
 Ковальчук Валерія - 117 балів (45+24+48)
 Махлай Міша - 115 балів (40+35+40)
 Салабай Денис - 117 балів (45+24+48)

Вітаємо учасників конкурсу
і бажаємо їм подальших перемог!!!


Усі завдання було поділено на три блоки, кожен з яких оцінювався у 48 балів, тобто максимальна кількість балів - 144, якщо завдання було виконано правильно.  З критеріями оцінювання та правилами нагородження учасників можна ознайомитися у цьому документі:

Правила проведення
Всеукраїнського інтерактивного природничого конкурсу
“КОЛОСОК”
для учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти України
(витяг)
4. Критерії оцінювання індивідуальних робіт учасників. Критерієм оцінювання результатів є сумарна кількість балів, яку набрав учасник, та кількість балів, набрана в межах одного блоку.
5. Командна першість. У командній першості беруть участь ті освітні заклади, які представили в певній віковій категорії від 10 осіб і більше. Наприклад, якщо школа заявила 15 учасників у категорії “3–4 класи” і 8 учасників у категорії “5–6 класи”, то в командній першості ця школа бере участь лише у віковій категорії “3–4 класи”. Залік у командній першості проводиться за 10-ма найкращими результатами всіх учасників команди в цій віковій категорії.
6. Нагородження учасників конкурсу
·   кожен учасник отримує сертифікат (сертифікати) конкурсу “КОЛОСОК”, інформаційні матеріали конкурсу за два роки (біжучий та попередній), а також 6 чисел журналу “КОЛОСОК” в електронному вигляді для підготовки до наступних конкурсів;
·   сертифікатом “ЗОЛОТИЙ КОЛОСОК – особиста першість” нагород-жуються призери конкурсу, які набрали понад 80 % сумарної кількості балів;
·   сертифікатом  “CРІБНИЙ КОЛОСОК – особиста першість” нагород-жуються лауреати конкурсу, які набрали понад 67 % кількості балів з окремого  блоку  завдань;
·   сертифікатом “ЗОЛОТИЙ КОЛОСОК – командна першість” нагород-жуються команди-переможці;
·   до нагородження переможців конкурсу на місцях можуть залучатися спонсори.
7. Підведення підсумків конкурсу
·   результати конкурсу оголошуються не пізніше, ніж через шість тижнів після його проведення;
·   результати конкурсу, інформаційні матеріали в електронному вигляді та сертифікати надсилаються в усі місцеві осередки проведення конкурсу; координатор конкурсу передає інформацію усім учасникам та забезпечує вручення сертифікатів у місячний термін після їх отримання.
·   ОРГКОМІТЕТ КОНКУРСУ проводить статистичний аналіз результатів конкурсу;
·   ОРГКОМІТЕТ КОНКУРСУ опрацьовує всі зауваження щодо проведення конкурсу та його завдань.


Детальніше про завдання, відповіді та умови конкурсу на сайті http://www.kolosok.lviv.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар